Behalve diamant heeft geen enkel ander natuurlijk materiaal zo’n grote aantrekkingskracht op de mens, als goud. Brillen vervaardigd uit dit zeldzame edelmetaal vormen een klasse apart. Vanwege het duurzame karakter zijn de gouden brillen bij Siefers Opticum nooit uitgesproken trendy, maar prachtig en tijdloos vormgegeven.

Een gouden montuur verliest nooit zijn glans, noch zijn waarde

In onze winkel hebben wij minstens twintig monturen van en met goud op voorraad, zowel in geelgoud alsook in witgouden uitvoeringen. Monturen van verschillende merken, die u naar believen kunt passen. Op basis van uw smaak en comfort, en onze deskundigheid op het vlak van optometrie en styling, komen we uiteindelijk tot de perfecte gouden bril waaraan u nog decennia plezier zult beleven. Gouden brillen worden met de jaren mooier en waardevoller; een slimme investering voor later waar u direct van kan genieten.

Waarom een gouden bril kopen?

In tegenstelling tot sommige (niet-edele) staalsoorten kent goud een hoog draagcomfort omdat het een zogenaamd ‘lichaamseigen’ en allergievrij metaal is:

  • een gouden brilmontuur heeft een uitstraling die met geen ander montuur te vergelijken is, esthetisch is dit de top in stijl en klasse!
  • gouden brilmonturen zijn perfect te stellen door de zachtheid van het edelmetaal;
  • goud behoudt altijd zijn typische glans, die van verre te herkennen is;
  • goud wordt mooier en waardevoller met de tijd.

Voor een voor u op maat gemaakte gouden bril dient u rekening te houden met een levertijd van gemiddeld twee maanden.